Locatie

Ligging Casa Marcel

Altea


De luxueuze villa is gelegen op de hellingen van Sierra de Bernia. De urbanisatie Altea Hills is net even buiten het pittoreske dorpje Altea. De urbanisatie biedt rust, veiligheid en vooral privacy. In de drukke zomermaanden beseft u niet dat u op 10 minuten afstand verblijft van de levendige boulevard van Altea. Het uitzicht vanaf elke plek op de urbanisatie is werkelijk adembenemend. Winkels, restaurants, haventjes en een supermarkt: Alles is binnen 10 minuten te bereiken.

Altea is gelegen aan zee in het midden van een prachtige grote baai met de Sierra Bernia bergen op de achtergrond. Altea heeft diverse kleine strandjes en een groot strand. Het oude centrum heeft een prachtig dorpsplein, een indrukwekkende kerk, smalle straatjes en witte huizen. 's Avonds kunt u genieten in de vele restaurants en typisch Spaanse kroegen. De boulevard is autovrij en omvat ook een tal van leuke restaurants en winkels. De haven is uiteraard ook een bezoek waard!

Wist u dat...

  • Altea 13.500 inwoners heeft
  • De naam Altea lijkt te komen van de Griekse naam " Altahia" en betekent "Ik genees".

Weer in Altea
Meer informatie over de omgeving

Faciliteiten Urbanisatie

Altea Hills is niet zomaar een urbanisatie. Deze exclusieve urbanisatie bestaat uit een breed scala van woningen, luxe appartementen en spectaculaire villa's.  Er is een 24 uur bewakingsdienst die surveilleert door de hele wijk.

Op de urbanisatie bevindt zich verder nog een luxe hotel met restaurant, een paar winkeltjes en een cafĂ©. Het hotel biedt vele faciliteiten zoals een speeltuin tennisbanen, groot tropisch zwembad (binnen en buiten), sauna en een ligweide. U kan hier gebruik maken indien u dat wenst.